Όλα όσα γνωρίζουμε για το Diablo IV που περιγράφεται ως το πιο «άγριο» της σειράς μέχρι στιγμής

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Diablo IV που περιγράφεται ως το πιο «άγριο» της σειράς μέχρι στιγμής
Photo: pixabay.com
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο παιχνίδι φέρνει «το σκοτάδι του αρχικού παιχνιδιού» και βασίζεται σε βασικές πτυχές των προηγούμενων εκδόσεων της σειράς.

Η κυκλοφορία του “Diablo IV” είναι προ των πυλών. Η πρώιμη πρόσβαση για το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι δράσης ρόλων ξεκινά την Πέμπτη το βράδυ — πριν από την επίσημη κυκλοφορία της επόμενης εβδομάδας.

Το “Diablo IV” σηματοδοτεί την τελευταία δόση της σειράς “Diablo” της Blizzard Entertainment, η οποία ξεκίνησε το 1996 και έρχεται περισσότερο από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του “Diablo III” τον Μάιο του 2012.

Ο Ροντ Φέργκιουσον, γενικός διευθυντής του Diablo, έχει περιγράψει το “Diablo IV” ως το «πιο άγριο όραμά μας για το Sanctuary», τον φανταστικό κόσμο όπου διαδραματίζεται το Diablo. Φέρνει «το σκοτάδι του αρχικού παιχνιδιού» και βασίζεται σε βασικές πτυχές των προηγούμενων εκδόσεων της σειράς, πρόσθεσε.

Τον Απρίλιο, η μητρική εταιρεία της Blizzard Entertainment, Activision Blizzard ανέφερε καθαρά έσοδα 2,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του 2023 — από 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022. Τότε, η Activision σημείωσε ότι οι προπωλήσεις για το «Diablo IV» ήταν ισχυρές, επισημαίνοντας την επιτυχή δημόσια δοκιμή του παιχνιδιού.

Να τι πρέπει να ξέρετε για την επερχόμενη κυκλοφορία του “Diablo IV”:

Το “Diablo IV” θα κυκλοφορήσει επίσημα την Τρίτη ή την Τετάρτη της επόμενης εβδομάδας, ανάλογα με τη ζώνη ώρας όπου βρίσκεστε. Ενώ η επίσημη κυκλοφορία του “Diablo IV” έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, η πρώιμη πρόσβαση θα ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Η πρώιμη πρόσβαση θα είναι διαθέσιμη για παίκτες που προαγόρασαν την ψηφιακή deluxe ή την ultimate έκδοση του παιχνιδιού. Οι παίκτες που έχουν ήδη αγοράσει το “Diablo IV” μπορούν επίσης να προ-φορτώσουν το παιχνίδι σε ορισμένες συσκευές πριν από την κυκλοφορία. Η προφόρτωση οποιασδήποτε έκδοσης είναι προς το παρόν διαθέσιμη για Windows PC, Xbox και PlayStation, σύμφωνα με την Blizzard.

Σύμφωνα με τη Blizzard, το “Diablo IV” διαδραματίζεται δεκαετίες μετά τα γεγονότα του “Diablo III: Reaper of Souls”. Η δαίμονας Λίλιθ και ο άγγελος Ινάριος έγιναν εχθροί και ξεκίνησαν πόλεμο ο ένας εναντίον του άλλου.

Με το που φορτώσουν το “Diablo IV”, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν μία από τις πέντε κατηγορίες χαρακτήρων: Δρυίδη, Κλέφτη, Μάγο, Βάρβαρο ή Νεκρομάντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: