Ολίβια Κόλμαν – The Crown: Αποκαλύπτει την απίθανη δυσκολία που είχε με τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τι εμπόδιζε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να ξεδιπλώσει το υποκριτικό της ταλέντο.

Όλοι οι fans της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» ανυπομονούν για τη νέα σεζόν για πολλούς και διάφορους λόγους: Έχει περάσει καιρός από τότε που η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε, για να μάθουν με λεπτομέρειες τι συνέβη από το 1964 έως το 1977 στη ζωή των royals αλλά και λόγω του πολύ πετυχημένου καστ με την Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της βασίλισσας.

Η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ στην 4η σεζόν του Crown

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε στην αμερικανική Vogue, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε πολύ να φορέσει γαλάζιους φακούς επαφής για τις ανάγκες του ρόλου. Σύμφωνα με την Κόλμαν τα βλέφαρα της είναι πολύ βαριά και οι φακοί την ενοχλούσαν τόσο που κάθε φορά που έπρεπε να τους φορέσει ήταν σαν σκηνή εξορκισμού «Ήταν σαν εξορκισμός, τους έλεγα: Απλά κρατήστε με κάτω και βάλτε τους μέσα!» είπε αστειευόμενη.

Ο σκηνοθέτης της σειράς επίσης δήλωσε πως η Κόλμαν δυσκολευόταν τόσο με τους φακούς και αυτό εμπόδιζε το υποκριτικό της ταλέντο και δεν μπορούσε να «μπει» καλά στον ρόλο. Αφού λοιπόν κατάλαβαν πόσο ενοχλούν οι φακοί την ηθοποιό αποφάσισαν να παρακάμψουν αυτή τη μικρή λεπτομέρεια και να τη διορθώσουν μέσω μοντάζ έτσι ώστε να αποκτήσει το γαλάζιο χρώμα ματιών της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε το teaser trailer της τρίτης σεζόν:

 

View this post on Instagram

 

Season Three of The Crown, starring Olivia Colman as Queen Elizabeth II, arrives 17th November.

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on