Ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο

Ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο

Με ομιλίες επιτυχημένων επιχειρηματιών αλλά και πρακτικά σεμινάρια έκλεισε το «BUSINESS MENTALITY - Γρήγορες Νίκες».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY – Γρήγορες Νίκες» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος του φετινού συνεδρίου, μέσα από τις ομιλίες επιτυχημένων επιχειρηματιών αλλά και τα πρακτικά σεμινάρια, ήταν να διατηρηθεί ζωντανό το κίνητρο του επιχειρείν. Με τον τίτλο Γρήγορες Νίκες το συνέδριο BUSINESS MENTALITY κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να θυμίσει σε όλους τους συμμετέχοντες ότι ο ενθουσιασμός κρατά το κίνητρο ζωντανό και δίνει ώθηση να συνεχίσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Την δεύτερη ημέρα 12 καταξιωμένοι επιχειρηματίες μοιράστηκαν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές για να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Τα συνέδρια BUSINESS MENTALITY δεν βασίζονται σε ακαδημαϊκές θεωρίες, αλλά στην εμπειρία ανθρώπων που ήδη ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα. Σκοπός των συνεδρίων BUSINESS MENTALITY είναι να ενισχύσουν και να προωθήσουν το πνεύμα και τη νοοτροπία του επιχειρείν στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δράση.

 

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Στουρνάρας: «Τώρα η ώρα για έξοδο στις αγορές»

H εταιρεία που «κρύβεται» πίσω από την Apple στην Ελλάδα

Το ελληνικό «θαύμα» στην τεχνολογία της ιατρικής