Olympia Golden Beach: Ένα «πράσινο» ξενοδοχείο με τη «βούλα»

Olympia Golden Beach: Ένα «πράσινο» ξενοδοχείο με τη «βούλα»

Το ξενοδοχείο της Μεσσηνίας συνεχίζει τις περιβαλλοντικές του δραστηριότητες.

Το πιστοποιητικό «ISO 14001:2004», που αφορά την Περιβαλλοντική Διαχείριση, έλαβε πριν μερικές μέρες από την Bureau Veritas, το Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Μετά και τη βράβευση από το travelife.org με το Travelife Golden Award για τα σημαντικά επιτεύγματά του σε θέματα διαχείρισης και προώθησης της αειφόρου ανάπτυξης, η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επικυρώσει την δέσμευση του Olympia Golden Beach για μια συνεχή προσπάθεια σωστής διαχείρισης των περιβαλλοντικών θεμάτων.

Για το Olympia Golden Beach η σωστή περιβαλλοντική διαχείριση και η κοινωνική πολιτική αποτελούν εξίσου σημαντικές προτεραιότητες όσο και η ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Άλλωστε, η απόδειξη μίας αξιόπιστης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς αποτελεί όλο και πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής από τους πελάτες. Το Bureau Veritas Certification ήταν ο πρώτος φορέας πιστοποίησης παγκοσμίως που διαπιστεύθηκε για πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001, ενώ είναι αναγνωρισμένος από περισσότερους από 15 εθνικούς και διεθνής φορείς διαπίστευσης σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται λοιπόν για μια πιστοποίηση εξαιρετικά σημαντική και δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa δεν γνωρίζει μόνο πώς να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ταξίδι στην πολυτέλεια αλλά δεσμεύεται κιόλας σε όλη την διαδρομή του για τις υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές που χρησιμοποιεί και προωθεί.

Αν θέλετε κι εσείς να καλομάθετε τον εαυτό σας σε έναν επίγειο παράδεισο 5 αστέρων και να νοιώσετε σίγουροι ότι έχετε κάνει την πιο υπεύθυνη «πράσινη» επιλογή για τις διακοπές σας, επικοινωνήστε με το Olympia Golden Beach Resort & Spa και κάντε την κράτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ogb.gr ή επικοινωνήστε το τηλέφωνο 26230 95999

Διαβάστε ακόμα:

Νέο κεφάλαιο στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα από το smart fortwo electric drive

YES! Hotels: Δέκα χρόνια Semiramis

Ξενοδοχεία υψηλής ραπτικής!