Ομολογία εγκλήματος στο κινητό του βουλευτή Ηλιόπουλου

Ομολογία εγκλήματος στο κινητό του βουλευτή Ηλιόπουλου

Ένα sms που περιγράφει την επίθεση σε μετανάστη βρέθηκε στο τηλέφωνο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ». Το μήνυμα αυτό, αγνώστου μέχρι στιγμής αποστολέα προς τον προσωρινά κρατούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλο, περιλαμβάνεται στα νέα στοιχεία της δικογραφίας για τη δράση της οργάνωσης, τα οποία έχει συλλέξει η δικαστική έρευνα.

Το μήνυμα προς το βουλευτή, που χαρακτηρίζεται «σοκαριστικό» στο Εφετείο και ελέγχεται από τις ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, έχει ημερομηνία 2/6/2012 και αναφέρει: «Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Το έργο των δυο ανακριτριών ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες οπότε και θα απολογηθούν δυο εμπλεκόμενοι στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Για την υπόθεση αυτή οι δυο δικαστικές λειτουργοί εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων ο οποίος δεν εμφανίστηκε ενώπιόν τους.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr