Ομπάμα: Είμαι υπερήφανος για τον φίλο μου Λεμπρόν

Ομπάμα: Είμαι υπερήφανος για τον φίλο μου Λεμπρόν
epa03559973 US President Barack Obama (R) holds a basketball beside Miami Heat small forward LeBron James (L), during a ceremony honoring the Miami Heat 2012 NBA championship, in the East Room of the White House, in Washington DC, USA, 28 January 2013. EPA/MICHAEL REYNOLDS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μοίρασε συγχαρητήρια στον Λεμπρόν Τζέιμς για την κατάκτηση του τέταρτου δαχτυλιδιού με τους Lakers.

Ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη τον Λεμπρόν Τζέιμς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την 4η φορά που αναδείχθηκε ως MVP των τελικών του ΝΒΑ. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, εξήρε την προσφορά του «βασιλιά» τόσο εντός παρκέ, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Υπερήφανος για τον φίλο μου, Κινγκ Τζέιμς, για τον τέταρτο τίτλο, την τέταρτη βράβευση ως MVP των τελικών, αλλά και για το γεγονός, πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μετά από 17 σεζόν και τις ξεπερνά, ως ένας εξαιρετικός ηγέτης που είναι στο παρκέ, αλλά και στον δημόσιο βίο όπου μάχεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την Δημοκρατία μας».