Όποιος θέλει τα ασύρματα ακουστικά της Apple θα πρέπει να περιμένει

Όποιος θέλει τα ασύρματα ακουστικά της Apple θα πρέπει να περιμένει
epa05529175 Wireless Airpods for the new iPhone 7 during the Apple launch event at the Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, California, USA, 07 September 2016. Media reports indicate an expected launch of several new products including a new iPhone, new Apple Watch, and new operating systems. EPA/MONICA DAVEY

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των AirPods.

Την καθυστέρηση της κυκλοφορίας των ασύρματων ακουστικών AirPods γνωστοποίησε η Apple.

Όπως δήλωσε η εταιρεία, δεν είναι ακόμη έτοιμη να κυκλοφορήσει τα ακουστικά που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 7.

«Η αρχική ανταπόκριση του κόσμου για τα AirPods ήταν εκπληκτική», δήλωσε μια εκπρόσωπος της Apple στο CNN Money. «Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει η αποστολή του προϊόντος εάν δεν είναι απολύτως έτοιμο, για αυτό και χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο», συμπλήρωσε.

Τα AirPods κοστίζουν στις ΗΠΑ 159 δολάρια και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με την κατάργηση του παραδοσιακού βύσματος ακουστικών στα iPhone 7. Μοιάζουν αρκετά με το τελείωμα των παραδοσιακών ακουστικών της Apple, και λειτουργούν με αισθητήρες οι οποίοι αναγνωρίζουν πότε τοποθετούνται στα αυτιά για να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

Επιπλέον τα AirPods φέρουν τεχνολογία φωνητικών εντολών μέσω της Siri ενώ δέχονται κανονικά κλήσεις από το κινητό. Η εταιρεία πάντως δεν έδωσε εξηγήσεις για ποιο λόγο πραγματοποιείται αυτή η καθυστέρηση.