Ορκίστηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας – Τα μηνύματα για τη θητεία του

Ορκίστηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας – Τα μηνύματα για τη θητεία του
Photo: REUTERS
«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Αυτό δεν είναι προεκλογικό σύνθημα, αλλά σταθερή πεποίθησή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και των μελών των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων.

«Οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους μια δύναμη αλλαγής των πραγμάτων, βελτίωσης, αντίστασης, ανατροπής και αξιοπρέπειας. Αυτή η Αθήνα έδωσε στις πρόσφατες εκλογές το μήνυμα μιας άλλης προοπτικής για την πόλη. Σε αυτή την Αθήνα θέλουμε να στηριχθούμε, με αυτή να πορευθούμε, για αυτή να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Έξω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες. Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Αυτό δεν είναι προεκλογικό σύνθημα, αλλά σταθερή πεποίθησή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην κεντρική κυβέρνηση, την διοίκηση και τους υπουργούς ζητάμε να μην σχεδιάζετε και αποφασίζετε ερήμην μας. Εμπιστευτείτε μας. Δώστε μας τα εργαλεία που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τις πόλεις μας. Συνεργαστείτε με τους αιρετούς των δήμων, με την δημοτική αρχή της πρωτεύουσας για να προχωρήσουν επιτέλους οι παρεμβάσεις που όλοι συνομολογούμε ότι απαιτούνται με το βλέμμα στρεμμένο στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα», πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και πρώην βουλευτής, Γιώργος Καμίνης, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και πολλοί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: