Βusiness Monitor: Δείτε την τέταρτη εκπομπή για το πώς αλλάζει το κέντρο της Αθήνας

Βusiness Monitor: Δείτε την τέταρτη εκπομπή για το πώς αλλάζει το κέντρο της Αθήνας
Πώς αλλάζει η Αθήνα; Αποκλειστική συνέντευξη με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα! Μιλούν ακόμη στην εκπομπή ο CEO της Prodea Investments Δρ. Άρις Καρυτινός, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς που μας υποδέχεται στο Athénée, αλλά και κάτοικοι της πόλης. Δείτε το βίντεο!

Στο νέο επεισόδιο του Business Monitor εξετάζουμε το πώς αλλάζει η Αθήνα.

Δείτε το τέταρτο επεισόδιο του Business Monitor για τo κέντρο της Αθήνας:

Ο δρ. Άρις Καρυτινός, επικεφαλής της Prodea Investments, μιλά για το Moxy Athens City, το νέο «πράσινο» ξενοδοχείο στην πλατεία Ομονοίας και περιγράφει τις βιώσιμες επενδύσεις real estate που μεταμορφώνουν την πόλη.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δίνει το δικό του στίγμα για τις προτεραιότητες και τους στόχους του για την επόμενη πενταετία στο τιμόνι της πόλης.

Ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς μας υποδέχεται στο Athénée και μας περιγράφει τις παρεμβάσεις του για να αλλάξει ο χαρακτήρας όλης της γειτονιάς, ενώ η Σοφία Στάικου, ο Σπύρος Τσαγκαράτος και ο Μίλτος Σωτηριάδης περιγράφουν πώς βλέπουν οι ίδιοι την πόλη που ζουν και εργάζονται και δίνουν την πραγματική εικόνα των αναγκών που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Τέλος, ο Ελευθέριος Καραμπατσάκης, συνιδρυτής της Carge (Όμιλος ΔΕΗ) καταγράφει τις μεγάλες αναπτυξιακές επιδόσεις της ηλεκτροκίνησης σε όλη τη χώρα.

Συντονιστείτε στο One Channel αυτή την Κυριακή στις 20.00 και ελάτε να μοιραστούμε μαζί τις εμπειρίες, την πληροφορία και τα εργαλεία που επιταχύνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές του Business Monitor!

Business Monitor: Με την Αναστασία Παρετζόγλου και τον Τάσο Ζάχο.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Σαμούρκας.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Ακριβού, Ιωάννα Θωμά, Αλεξάνδρα Γκίτση.

Εκτέλεση Παραγωγής & Μedia Consulting: Danezis Stories.