Ως «ανακάλυψη της χρονιάς» βραβεύτηκε ο όμιλος Folli Follie Group

Ως «ανακάλυψη της χρονιάς» βραβεύτηκε ο όμιλος Folli Follie Group

Η ελληνική εταιρεία βραβεύτηκε ως «Discovery of the Year» για τη διεθνή παρουσία της από το επενδυτικό fund East Capital.

Το βραβείο «Discovery of the year» παρέλαβε ο όμιλος Folli Follie Group, από το επενδυτικό fund East Capital, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Αυτή είναι η 11η χρονιά που η εταιρεία East Capital απονέμει βραβεία σε επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο. Τα βραβεία που απονέμονται αφορούν τέσσερις κατηγορίες: ανάπτυξη, δημόσια εγγραφή, εταιρική διακυβέρνηση και αποκάλυψη της χρονιάς.

«Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν αξιόλογα επιτεύγματα των εταιρειών του εν λόγω επενδυτικού ομίλου. Η εκτεταμένη έρευνα εκ μέρους στελεχών του ομίλου μας και οι συνεχείς επισκέψεις μας στις διεθνείς αγορές, μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τις εταιρείες που έχουν επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε τις εταιρείες αυτές, στη σημερινή τελετή απονομής βραβείων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της East Capital, Πέτερ Χάκανσον.

Επισημαίνεται ότι, ο όμιλος East Capital διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο, συνολικής αξίας 2,9 δισ. ευρώ, το οποίο αποτελείται από δημόσια και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια καθώς και ακίνητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα του ομίλου βρίσκεται στη Στοκχόλμη, ενώ διατηρεί γραφεία σε Χονγκ Κονγκ, Κίεβο, Λουξεμβούργο, Μόσχα, Όσλο, Παρίσι και Ταλίν.