Όταν ο Καμμένος έλεγε τον Τσίπρα «εγκληματία»

Όταν ο Καμμένος έλεγε τον Τσίπρα «εγκληματία»

Ραχήλ Μακρή: Ακροδεξιός φασίστας ο Δημήτρης Καμμένος, τώρα υπουργός κυβέρνησης Αριστεράς.

Χρήστος Δεμέτης

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή λόγω της απόφασης του πρωθυπουργού να δώσει τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝ.ΕΛ.

Αφορμή για το «ξέσπασμα» της Μακρή, ήταν παλαιότερες αναρτήσεις του Δ. Καμμένου στο Twitter, όπου πλέον δεν υπάρχει μιας και αποφάσισε να διαγράψει το account του.

“Το ακούτε “αριστεροί”; Ο ακροδεξιός φασίστας. Υπουργός της κυβέρνησης της αριστεράς. Περαστικά σας”, έγραψε η υποψήφια μέχρι πρότινος με τη Λαϊκή Ενότητα.

«Αλέξη Τσίπρα τα μαθήματα με το δεξί πιάνουν τόπο, λίγο πιο δεξιά & την επόμενη μπορείτε να κυβερνήσετε με την ΧΑ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας και το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου.

Οι χρήστες του Twitter πάντως, φρόντισαν να διασώσουν ορισμένες από τις παλαιότερες και πιο προκλητικές αναρτήσεις του νυν υφυπουργού με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Καμμένου από το vouliwatch:

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 1966.

Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, στο Τμήμα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων. Εξειδικεύτηκε στα Οικονομικά και τη Στρατηγική Επικοινωνία στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν και από το γάμο του έχει αποκτήσει μία κόρη.
Κατέχει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον Όμιλο Εταιριών Think Bigα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής της American Express και έχει συνεργαστεί σε μεγάλα χρηματοδοτικά έργα με διεθνείς τράπεζες.

Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Δεν έχει καμία σχέση με τον Πρόεδρο των ΑνΕλ Πάνο Καμμένο. Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Β’ Πειραιά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πηγή: news247.gr