OTEAcademy: Δωρεάν εκπαιδευτικό workshop για επαγγελματίες

OTEAcademy: Δωρεάν εκπαιδευτικό workshop για επαγγελματίες

Το workshop θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου με θέμα «Leadership: The Success Factor for Projects & Teams».

Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό workshop για επαγγελματίες της Διοίκησης Έργου διοργανώνει η OTEAcademy, με θέμα «Leadership: The Success Factor for Projects & Teams». Το workshop θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου, 17:00 – 21:00, στο αμφιθέατρο της OTEAcademy (Σπάρτης 1 & Πέλικα, Μαρούσι).

Όσοι συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στην πράξη τους παράγοντες που εξασφαλίζουν την επιτυχία των έργων και την κινητοποίηση των ομάδων, μαζί με την τεχνική και τη διοικητική επάρκεια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο: http://oteacademy.gr/project-management-2014.

Εισηγητής είναι ο κ. Γιώργος Διακονικολάου, σύμφωνα με τον οποίο οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν ιδέες για μοντέλα και προσεγγίσεις Ηγεσίας, θα συζητήσουν για τα θεμελιώδη διαπροσωπικά θέματα που αντιμετωπίζουν στην πλειονότητα των Ομάδων Έργου και για το πώς ο Ηγέτης της ομάδας μπορεί να τα διαχειριστεί και θα αξιολογήσουν πρακτικές μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, ώστε να ορίσουν τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε ομάδα.

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, έχει αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματία.