Πάνω από ένα εκατ. χρήστες στη LazyLand του Facebook

Πάνω από ένα εκατ. χρήστες στη LazyLand του Facebook

Τα game applications με τα οποία «κολλάνε» οι λάτρεις των παιχνιδιών στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. 

Από τότε που το Facebook μπήκε στη ζωή μας η επικοινωνία έχει αποκτήσει διαφορετική σημασία και περιεχόμενο. Αρχικά φτιάχτηκε για να μπορούν οι χρήστες του να επικοινωνήσουν μεταξύ τους , χωρίς κόστος από διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Πολλοί το χρησιμοποίησαν στη συνέχεια ως μέσο διαφήμισης για να προβάλλουν τη δουλειά τους , ενώ άλλοι ως χώρο δημοσίευσης των όσων συμβάινουν στην προσωπική τους ζωή. Τα τελευταία χρόνια «ξεφύτρωσε» και μια νέα κατηγορία, η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος. Πρόκειται για εκείνους που «λιώνουν» στο facebook παίζοντας για ώρες παιχνίδια. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η επιτυχημένη και επικερδής πορεία του candy crash.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι αυξάνεται σταδιακά ο αριθμός των χρηστών που επιλέγουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας κάποιο video game και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν μιλάμε μόνο για άτομα ηλικίας 15- 20 ετών, αλλά για πολύ μεγαλύτερης ηλικίας «παιδιά». Η LazyLand, ιδιοκτήτρια εταιρεία του www.zoo.gr, του μεγαλύτερου social gaming network στην Ελλάδα, έχει κάθε λόγο να χαίρεται από αυτή την εξέλιξη, αφού σύμφωνα με μέτρηση του ανεξάρτητου φορέα Metricsmonk πάνω από ένα εκατ. ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν σε μηνιαία βάση τα δικά της game applications στο Facebook.

Μπαίνοντας κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της LazyLand έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Προιδεάζει δε τον παίχτη λέγοντάς του πως έχει να επιλέξει ανάμεσα σε παιχνίδια που είναι αστεία και σε άλλα που είναι περισσότερο διαδραστικά και απαιτούν από το χρήστη να έχει οργανωτικές ικανότητες. Αθλητισμός, στρατηγική, δράση ή επιτραπέζια παιχνίδια, όπως για παράδειγμα η τράπουλα, το σκάκι και το τάβλι, είναι μερικές από τις κατηγορίες που ξετυλίγονται στην οθόνη του υπολογιστή. Δραπετεύοντας από τη σκληρή πραγματικότητα ο καθένας μπορεί να μετατραπεί στον πιο γεναίο ιππότη, τον πιο επιδέξιο προπονητή ποδοσφαίρου, τον ισχυρότερο κατακτητή στην εποχή του Μεσαίωνα ακόμη και στον πιο επιτυχημένο σχεδιαστή μόδας. Αρκεί ένα κλικ πάνω στο παιχνίδι και η δοκιμασία ξεκινά.

Πρόσφατα, το σύνολο των game applications της LazyLand, έγινε διαθέσιμο σε iOS και Android φορητές συσκευές και πλέον χρήστες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπου κι αν βρίσκονται, με τα πρώτα δείγματα να είναι ιδιαίτερα θετικά όσον αφορά στον όγκο των installations στις συγκεκριμένες πλατφόρμες. Στόχος της εταιρείας, όπως και κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο on line gaming, είναι να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Ήδη πάνω από το 90% των χρηστών της σε Facebook και Μobile πλατφόρμες είναι εκτός Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: 

Η χρήση του Facebook μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους

Candy Crush αξίας 7 δισ. δολαρίων