Παράταση προθεσμίας πληρωμής εισφορών 4ου διμήνου 2015

Παράταση προθεσμίας πληρωμής εισφορών 4ου διμήνου 2015

Κανονικά την 1η Οκτωβρίου η καταβολή των συντάξεων του ΟΑΕΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) η προθεσμία καταβολής των εισφορών 4ου διμήνου 2015 παρατείνεται έως και την Δευτέρα, 5/10/15.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται λόγω της αυξημένης ροής εσόδων μηνός Σεπτεμβρίου. Τα δικαιώματα και τα ευεργετήματα θα παραμείνουν ενεργά εφόσον οι εισφορές καταβληθούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Κανονικά την 1η Οκτωβρίου η καταβολή των συντάξεων του ΟΑΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, που διαψεύδει τα περί δανεισμού

Διαψεύδοντας τα περί αδυναμίας καταβολής των συντάξεων και δανεισμού του από το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ ανακοίνωσε ότι οι συντάξεις του Οκτωβρίου θα καταβληθούν κανονικά την 1η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο Οργανισμός στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Παρά τις επανειλημμένες δημοσιεύσεις από τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, ότι ο ΟΑΕΕ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις του Οκτωβρίου και ζητάει δανεικά από το ΙΚΑ, ανακοινώνουμε ότι την 1-10-2015 καταβάλλεται κανονικά στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου, χωρίς κανέναν απολύτως δανεισμό από οπουδήποτε».