Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας
O επικεφαλής του ΕΟΔΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας συμμετέχει στη μόνιμη επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικό Χαρδαλιά, τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς και τον Καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, για θέματα της αρμοδιότητάς τους. Η ακρόαση αφορά στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εξεταστούν οι σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη ενός παράλληλου συστήματος καταγραφής των κρουσμάτων από τον κορονοϊό εκ μέρους του ΕΟΔΥ, καθώς και αν οι καταγγελίες ήταν σε γνώση των άμεσων συνεργατών του πρωθυπουργού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε «για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας» όπως αναφέρουν πήγες του υπ. Υγείας.