ΠΑΣΟΚ: Και η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την προεδρία (vid)

ΠΑΣΟΚ: Και η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την προεδρία (vid)
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου μιλάει, στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2024, Αθήνα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε 5 συνεδριάσεις στις 17 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η φανερή ονομαστική ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανέρχονται στους έξι.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανέρχονται στους έξι: Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Μιλένα Αποστολάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ:

Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας. Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία. Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες. Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας! Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: