Περάστε τις Άγιες Μέρες στο Hilton

Περάστε τις Άγιες Μέρες στο Hilton

Με ένα ιδιαίτερο μενού γιορτάζει το ξενοδοχείο το φετινό Πάσχα για όσους δε καταφέρουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ.

Φέτος το Πάσχα, δεν χρειάζεται να φύγετε από την Αθήνα. Αναζητήστε εκκλησίες και γειτονιές, όπου ακόμα τηρούνται οι παραδόσεις και επιλέξτε το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton για παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις.

Η Μ. Παρασκευή είναι ημέρα νηστείας και το Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά. Το Μ. Σάββατο, το αναστάσιμο δείπνο έχει την απαραίτητη λαμπρότητα και περιλαμβάνει μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί, κόκκινα αβγά, παραδοσιακό μπουφέ, μεγάλη ποικιλία γλυκών και ζωντανή μουσική. Ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις παραδοσιακές γεύσεις του μπουφέ, τα παιδιά θα διασκεδάζουν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά.

Ο καλύτερος επίλογος για το εορταστικό τετραήμερο; Το καθιερωμένο brunch τη Δευτέρα του Πάσχα με πλούσιο μπουφέ και παιδική γωνιά για να απασχολούνται οι μικροί της παρέας ενώ οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν με αρωματικό καφέ και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε συγγενείς και φίλους από την επαρχία ή αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία με την οικογένειά σας, το Hilton Αθηνών διαθέτει μια εκπληκτική προσφορά διαμονής: €139 το δίκλινο και €99 το δεύτερο δίκλινο δωμάτιο για τα παιδιά.

Αυτό το Πάσχα, γιορτάστε το στο Hilton Αθηνών! Ο πρωτότυπος συνδυασμός της ελληνικής παράδοσης με το κοσμοπολίτικο στυλ θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στις εορταστικές μέρες! Για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές διαμονής της Πασχαλινής περιόδου, επικοινωνήστε με το 210-7281100. Για κρατήσεις στο Βυζαντινό, τηλεφωνήστε στο 210-7281400. Το Βυζαντινό σας προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ και Wi-Fi όσο απολαμβάνετε το γεύμα σας.

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Αγοράστε το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

«Τσιμπημένες» οι τιμές στα ξενοδοχεία ενόψει Πάσχα

Ξενοδοχεία που σας προσκαλούν να παίξετε