Ποια είναι τα νέα προϊόντα ήχου που σχεδιάζει η Apple

Ποια είναι τα νέα προϊόντα ήχου που σχεδιάζει η Apple
Photo:

Πηγές από την εταιρεία έδωσαν κάποια στοιχεία για το τι θα περιμένουμε μέσα στο 2019 από την Apple. 

Έμφαση και νέα στρατηγική για τον ήχο σχεδιάζει η Apple Inc. σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζήτημα σχεδιάζοντας νέα AirPods καθώς και ένα νέο HomePod υψηλής ποιότητας ήχου.

Τα νέα AirPods θα ακυρώνουν τους εξωτερικούς θορύβους και θα είναι ανθεκτικά στο νερό, σε τέτοιο βαθμό που θα αντέχουν τη βροχή και τον ιδρώτα, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων που γνωρίζουν τα προϊόντα, στο Bloomberg. Επίσης, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει την απόσταση που μπορούν να λειτουργήσουν τα AirPods, μακριά από ένα iPhone ή iPad, ανέφερε η ενημερωτική ιστοσελίδα.

Ο κολοσσός της τεχνολογίας σχεδιάζει, ακόμα, να εκδώσει ακουστικά πολυτελείας μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι ανταγωνιστικά με αντίστοιχα μοντέλα της Bose και Sennheiser. Τα νέα ακουστικά θα είναι μια ακριβότερη εναλλακτική στην σειρά Beats της εταιρείας, την οποία η Apple αγόρασε για τρία δισεκατομμύρια δολάρια το 2014.

Υπήρχαν ελάχιστες πληροφορίες για τη νέα έκδοση του HomePod της Apple, του «έξυπνου» ηχείου, που δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί το Google Home και το Amazon Echo. Το Bloomberg, όμως, ανέφερε ότι η εταιρεία ίσως αλλάξει εταιρεία παραγωγής.

Η Apple αναμένεται να σχεδιάσει μια ασύρματη θήκη φόρτισης για τα AirPods, που θα είναι συμβατή με τον ασύρματο φορτιστή AirPower της εταιρείας, τον οποίο η Apple έχει αρνηθεί επανειλημμένα να συζητήσει από όταν ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στο προϊόν το 2017. Το AirPower θα χρησιμοποιεί πολλαπλούς αισθητήρες φόρτισης προκειμένου να φορτίζει μέχρι τρεις συσκευές ταυτόχρονα και θα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο τσιπ Apple που θα τρέχει μια βασική έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, επιτρέποντας τη διαχείριση ενέργειας της συσκευής.