Ποιοι Έλληνες φοιτητές θα γίνουν οι επιχειρηματίες του μέλλοντος;

Παράταση των αιτήσεων έως 14/2 για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA.

Την παράταση της ημερομηνίας παραλαβής των αιτήσεων για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA (Global Student Entrepreneurs Awards), έως την Τρίτη 14/2, ανακοινώνει ο Οργανισμός Entrepreneurs Organisation Greece.

Ο τελικός του διαγωνισμού, που θα αναδείξει τον νικητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς της Φρανκφούρτης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/2, στο THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Αθήνα στις 5.30 μ.μ..

Το GSEA, είναι ένα πρόγραμμα του Entrepreneurs’ Organization (EO), το οποίο βραβεύει φοιτητές με πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια, δίνοντας τους, παράλληλα, την ευκαιρία να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ τους και με τα μέλη του ΕΟ. Τα τελευταία χρόνια, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από 60 χώρες.

GSEA_CMYK_primary

 

Οι φοιτητές που καλύπτουν τα κριτήρια -τη στιγμή του διαγωνισμού- θα πρέπει, επιπλέον, να είναι γραμμένοι σε προπτυχιακό τμήμα πανεπιστημίου ή κολλεγίου και να είναι υπεύθυνοι σε μία επιχείρηση, που λειτουργεί, τουλάχιστον, για 6 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο www.GSEA.org/apply, έως τις 14/2/2017.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στα Startupup/Scaleup Awards της Boussias Communications και θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους φοιτητές-επιχειρηματίες, παγκοσμίως, για να διεκδικήσει έπαθλα και παροχές συνολικής αξίας  $400.000.