Ποιος συμβουλεύει τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σταματήσει να μιλάει

Μέχρι τις εκλογές του Ιουλίου.

Να σταματήσει να μιλάει μέχρι τις 8 Ιουλίου προτείνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, συμπληρώνοντας ότι δεν τον…ενθουσίασε η τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ.

Ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» δεν διστάζει να του ασκήσει έντονη κριτική για τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας: «Οφείλω να ομολογήσω πως δεν είμαι εξ εκείνων που ενθουσιάστηκαν με την τηλεοπτική εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας. Όταν σου συμβαίνει κάτι ανάλογο με αυτό που του συνέβη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με την αξιοπρέπεια, την αυτοσυγκράτηση και τη σοβαρότητα που επιβάλλουν οι στιγμές. Και να περιμένεις να σε δικαιώσουν τα γεγονότα. Δεν το έκανε. Προτίμησε να εμφανιστεί “για να απαντήσει”. Αλλά ποια ήταν η “απάντηση”; Οτι είναι θύμα μιας προσωπικής απόφασης της κ. Γεννηματά. Ωραία. Και μετά”;

Κάπως έτσι λοιπόν ο Γιώργος Παπαχρήστος καταλήγει προτείνοντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο να σιωπήσει μέχρι τις εκλογές: «Αν αντιληφθεί ότι οφείλει για τη δική του δικαίωση να περιμένει, χωρίς να μιλάει, ως τις 8 Ιουλίου, όλα θα είναι καλύτερα γι’ αυτόν»..

Σχετικά άρθρα