Πλαίσιο Computers: 9η «Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρεία» στην Ελλάδα

Πλαίσιο Computers: 9η «Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρεία» στην Ελλάδα
Αξίζει να σημειωθεί πως η Πλαίσιο είναι ο μοναδικός retailer τεχνολογίας μεταξύ των 20 οργανισμών που ξεχώρισαν.

Η Πλαίσιο Computers, κατατάχθηκε επάξια στην 9η θέση της λίστας με τις «Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες» για το 2021 που διαμορφώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό Fortune Greece σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών KPMG. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πλαίσιο είναι ο μοναδικός retailer τεχνολογίας μεταξύ των 20 οργανισμών που ξεχώρισαν. Η βράβευση των «Πιο Αξιοθαύμαστων Εταιρειών» αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για το ελληνικό επιχειρείν και επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουλίου σε ένα exclusive event στο ξενοδοχείο Astir Palace. Για την χρονιά που πέρασε, ο θεσμός έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δείχνει την πραγματική αξία των επιχειρήσεων στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας. 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Πλαίσιο, η οποία αντικατοπτρίζει την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που κατάφερε η εταιρεία κάτω από αντίξοες συνθήκες, το περασμένο έτος. Με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η Πλαίσιο κατάφερε να απαντήσει 6.500.000 κλήσεις, να διαχειριστεί δεκαπλάσιο αριθμό παραδόσεων μέσα στις πρώτες μέρες του lockdown και να ολοκληρώσει 1.500.000 παραδόσεις, ενώ  οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 11,8%. Βασικό συστατικό της επίτευξης αυτών των αποτελεσμάτων είναι οι άνθρωποι της που οδηγούν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις των επιλογών των καταναλωτών. Παράλληλα, η Πλαίσιο, δεν παρέκκλινε από το πρόγραμμα ΕΚΕ της, με δράσεις όπως την δημιουργία της ομάδας ρομποτικής Plaisiobots που αποτελείται από τα παιδιά εργαζομένων της και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC), την εθελοντική ομάδα #plai_sou που πρωτοστατεί σε όλες τις ενέργειες CSR όπως τη χορηγία tablet για υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης και τη δημιουργία της πρώτης STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και τα προϊόντα Ηugtag, δημιουργία επίσης των εργαζομένων, όπου μέρος των εσόδων τους διατίθενται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για παιδιά. 

Η έρευνα για την ανάδειξη των Αξιοθαύμαστων εταιρειών βασίζεται σε εννιά βασικούς πυλώνες: Καινοτομία, διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, αξιοποίηση πόρων και εταιρικών παγίων, εταιρική κοινωνική ευθύνη, ποιότητα της διοικητικής ομάδας, οικονομική επίδοση, μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων ή και υπηρεσιών, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. 

Η Πλαίσιο Computers συνεχίζει να ξεχωρίζει για το όραμα και την τολμηρή στρατηγική της, τις επενδύσεις σε τομείς που προσθέτουν άμεσα αξία στις υπηρεσίες της εταιρείας αλλά και που θα συνεχίσουν να το κάνουν σε βάθος χρόνου διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.