Πλαίσιο: Εγκαινιάζει μια νέα εποχή με το άνοιγμα στις λευκές συσκευές

Πλαίσιο: Εγκαινιάζει μια νέα εποχή με το άνοιγμα στις λευκές συσκευές
Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να καταστεί νούμερο ένα προορισμός για το «έξυπνο» σπίτι.

Άνοιγμα στις «λευκές» οικιακές ηλεκτρικές συσκευές,  με μια επένδυση της τάξης των 15 εκατ. ευρώ, κάνει η διοίκηση της εταιρείας Πλαίσιο, αποσκοπώντας στο να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων τεχνολογίας .

Η οικογένεια Γεράρδου έχοντας προβεί σε ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση για την τοποθέτησή της σε νέα προϊόντα και έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των πελατών της, αποκάλυψε πως χρειάστηκαν πέντε χρόνια μέχρι το project να υλοποιηθεί. 

Ο ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Γεράρδος και ο γιος του Κωνσταντίνος, ο οποίος ασκεί καθήκοντα αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην Πλαίσιο και αποτελεί τη νέα γενιά στο τιμόνι της γνωστής εισηγμένης, παρουσίασαν τα άμεσα σχέδιά τους στο ολοκαίνουριο κατάστημα της αλυσίδας στην περιοχή του Ρέντη, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί την περασμένη εβδομάδα. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος ο «ψαγμένος» καταναλωτής έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του «έξυπνου» και διασυνδεδεμένου σπιτιού.

Όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος, λαμβάνοντας υπόψη ότι η αγορά των «λευκών» οικιακών ηλεκτρικών συσκευών αγγίζει σε αξία τα 550 εκατ. ευρώ με ελάχιστους παίχτες να δραστηριοποιούνται σε αυτή, στόχος της Πλαίσιο είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια να καταστεί νούμερο ένα προορισμός για το «έξυπνο» σπίτι, δημιουργώντας μια «οικογένεια» από τουλάχιστον 23 καταστήματα βασισμένα στο ίδιο concept. Να σημειωθεί πως εκτός από το κατάστημα στο Ρέντη, λευκές συσκευές διατίθενται και μέσα από τα καταστήματα στη Δάφνη, τη Μεταμόρφωση, τη Αγία Παρασκευή και την Καλαμαριά.

Ταυτόχρονα, δίνοντας έμφαση τόσο στο pre-sales όσο και στο after-sales, το Πλαίσιο, επενδύει στο καινούριο κέντρο υποδομής, αλλά και στις νέες υπηρεσίες που έχουν σχέση με τον τομέα της σύνδεσης, επίδειξης και συντήρησης προϊόντων και κυρίως των «έξυπνων» συσκευών. Εντός των καταστημάτων θα υπάρχουν 25 συσκευές private label, ενώ προσεχώς θα κάνουν ντεμπούτο δύο νέες εμπορικές επωνυμίες, η Nuvelle και η Kendrix, που θα φέρουν την υπογραφή της Πλαίσιο.

Τέλος, ο κ. Γεράρδος επεσήμανε ότι η εταιρεία του προσφέρει ευνοϊκότερους όρους στους πελάτες της, χάρη στην εγγύηση χαμηλότερης τιμής, αλλά και του προγράμματος δόσεων χωρίς κάρτα.