Ποιο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι κάνει σειρά το Netflix

Ποιο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι κάνει σειρά το Netflix
A photo of a person about to watch Netflix on a screen inside an apartment, during the coronavirus lockdown in Dublin. On Wednesday, January 13, 2021, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
«Μία φάρσα πηγαίνει ανατριχιαστικά, δολοφονικά λάθος» αναφέρει η επίσημη περιγραφή του.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «The Seven Dials Mystery» (Τα επτά ρολόγια) έχει αναλάβει να διασκευάσει για σειρά του Netflix ο σεναριογράφος και παραγωγός Κρις Τσίμπναλ, δημιουργός του «Broadchurch».

«Η αφήγηση της Αγκάθα Κρίστι συναρπάζει τους λάτρεις του μυστηρίου για γενιές, αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα που μπορούμε να εξερευνήσουμε για το κοινό στο Netflix» δήλωσε η Αν Μένσα, αντιπρόεδρος του Netflix για το περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μία φάρσα πηγαίνει ανατριχιαστικά, δολοφονικά λάθος» αναφέρει η επίσημη περιγραφή του «The Seven Dials Mystery» που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1929. «Ο Τζέρι Γουέιντ είχε αποδείξει ότι ήταν πρωταθλητής ύπνου, έτσι οι άλλοι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να του κάνουν ένα αστείο. Οκτώ ξυπνητήρια είχαν ρυθμιστεί να χτυπούν, το ένα μετά το άλλο, ξεκινώντας στις 6:30 π.μ., αλλά όταν έφτασε το πρωί, το ένα ρολόι έλειπε και η φάρσα απέτυχε, με τραγικές συνέπειες».

Κεντρικός χαρακτήρας του αστυνομικού μυθιστορήματος είναι η λαίδη Αϊλίν Μπρεντ ή Μπαντλ Μπρεντ.

Ο δισέγγονος της Αγκάθα Κρίστι, Τζέιμς Πρίτσαρντ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς μαζί με τη Σούζαν ΜακΚι και τον Κρις Σάσμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: