Πωλείται το Rosebud Motel της τηλεοπτικής σειράς Schitt’s Creek στην τιμή των 1,6 εκατ. δολαρίων

Πωλείται το Rosebud Motel της τηλεοπτικής σειράς Schitt’s Creek στην τιμή των 1,6 εκατ. δολαρίων
"Schitt's Creek" cast members arrive for the 71st Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles on September 22, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP) Photo: AFP
Το κτίριο είναι στην πραγματικότητα το Motel Hockley που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Τορόντο, στην πόλη Μόνο του Οντάριο. Το Hockley Motel έγινε το Rosebud Motel και ήταν το βασικό σκηνικό της κωμικής σειράς, συγκεκριμένα στους έξι κύκλους της.

Το Rosebud Motel της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Schitt’s Creek μπαίνει στον χάρτη των ακινήτων προς πώληση.

Οι θαυμαστές της καναδικής σειρά έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το μοτέλ η αξία του οποίου εκτιμάται στα 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Το κτίριο είναι στην πραγματικότητα το Motel Hockley που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Τορόντο, στην πόλη Μόνο του Οντάριο. Το Hockley Motel έγινε το Rosebud Motel και ήταν το βασικό σκηνικό της κωμικής σειράς, συγκεκριμένα στους έξι κύκλους της. Προτού χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της σειράς το 2014, το κτίριο ήταν στέγη για Καναδούς παίκτες μπάσκετ.

Το Hockley Motel συγκέντρωνε θαυμαστές απ’ όλο τον κόσμο που ήθελαν να δουν το σκηνικό της σειράς με πρωταγωνιστές τον πατέρα και γιο, Γιουτζίν και Νταν Λεβί.

Το μοτέλ βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Nottawasaga σε έκταση 27 στρεμμάτων, διαθέτει έξι διαμερίσματα, κάθε ένα από τα οποία έχει το δικό του μπάνιο και υπνοδωμάτιο, καθώς και μια διώροφη σουίτα που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο μοτέλ περιλαμβάνεται επίσης μια ανεξάρτητη εξοχική κατοικία με έναν αχυρώνα αρκετά μεγάλο για τρία άλογα.

Ο Τζέσι Τίπινγκ, ο τρέχων ιδιοκτήτης, αγόρασε το μοτέλ το 2012 έναντι 820.000 δολαρίων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εσωτερική διακόσμηση του τηλεοπτικού Rosebud Motel δεν θα συμπεριληφθεί στην πώληση, καθώς οι σκηνές του Rosebud γυρίστηκαν σε στούντιο στο Τορόντο.

Το μοτέλ πωλείται στην τιμή των 1.591.561 δολαρίων.