Πώς η Κίνα σκοπεύει να προωθήσει την αγορά οχημάτων και οικιακών συσκευών

Πώς η Κίνα σκοπεύει να προωθήσει την αγορά οχημάτων και οικιακών συσκευών
epa03461227 Electric passenger cars are shown to a visiting group of journalists at the Electric Vehicle development center of the Beijing Automotive Group south of Beijing, China, 07 November 2012. The company established the center with the support of Beijing city government with the aim of boosting development of electric vehicles with a range from taxis to buses adopting electric and hybrid electric power systems. EPA/ADRIAN BRADSHAW Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα σειρά μέτρων με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης.

Το Πεκίνο θα προχωρήσει στην εισαγωγή μιας σειράς μέτρων για την προώθηση της αγοράς οχημάτων, αλλά και οικιακών συσκευών με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης κατά τη φετινή χρονιά, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εμπορίου Σενγκ Κιουπίνγκ.

«Τα οχήματα, οι συσκευές οικιακής χρήσης, αλλά και τα έπιπλα βρίσκονται στο επίκεντρο της παραδοσιακής κατανάλωσης και σχετίζονται στενά με την καθημερινή ζωή των ανθρώπων», δήλωσε ο υφυπουργός στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα θα εργαστεί για την προώθηση του εμπορίου των οχημάτων μέσα στην χρονιά, με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση τους, αλλά και την δυναμική αντικατάστασης των παλαιών οχημάτων, εξήγησε ο Σενγκ.

Την προηγούμενη χρονιά, οι πωλήσεις νέων οχημάτων στην Κίνα ξεπέρασαν τις 30 εκατομμύρια μονάδες για πρώτη φορά, με ετήσια αύξηση 12%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: