Πως να αποκτήσετε τον δικό σας βοηθό στο γραφείο

Πως να αποκτήσετε τον δικό σας βοηθό στο γραφείο

Μια εφαρμογή θα σας «λύσει» τα χέρια στο γραφείο.

Ο «βοηθός» είναι «προνόμιο» των υψηλόβαθμων στελεχών. Με τα χρόνια έρχεται η εμπειρία, οι οικονομικές απολαβές και ένας assistant για να σας βοηθάει στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Αυτό, όμως, είναι άδικο. Ο λόγος απλός. Είναι πολλές φορές που οι απλοί υπάλληλοι έχουν περισσότερες υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να φέρουν εις πέρας εντός ημέρες. Σκεφτείτε. Λοιπόν, πόσα περισσότερα «σημαντικά» πράγματα θα μπορούσε να κάνει ένας υπάλληλος αν είχε ένα βοηθό να του κανονίζει τα ραντεβού του, ώστε να μπορεί εκείνος να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Ο «βοηθός» αυτός υπάρχει και ακούει στο όνομα Assistant.to.

Ο λόγος για το Assistant.to, το Gmail plugin που σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για το Outlook, που εγκαθίσταται στο email σας και είναι έτοιμο να «χειριστεί» τα ραντεβού σας.

Ας δούμε βήμα – βήμα πως λειτουργεί:

Βήμα 1ο: Ενημερώστε τον «βοηθό» σας πως θέλετε να κανονίσετε κάποιο ραντεβού. Πατώντας πάνω στο «Select times» θα δείτε όλες τις διαθέσιμες ώρες που μπορείτε να κανονίστε τα «ραντεβού» σας.

Βήμα 2ο: Τώρα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σας για τρεις ημέρες και να επιλέξετε κάποια ώρα.

Βήμα 3ο: Αφού επιλέξετε την ώρα του ραντεβού σας, πατήστε «Insert times into email» και όλα θα σταλθούν με email στην επαφή σας.

Βήμα 4ο: Η επαφή σας μπορεί να δει ποια ώρα τον βολεύει και να πατήσει στο link κατευθείαν.

Τέρμα, λοιπόν, τα email. Τώρα θα έχετε όλο το χρόνο να κάνετε τις υπόλοιπες δουλειές σας.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα: «Cortana», ο ψηφιακός βοηθός της Microsoft