Πως ο Τζάστιν Μπίμπερ κατάφερε να είναι ο πιο «σημαντικός άνθρωπος»

Πως ο Τζάστιν Μπίμπερ κατάφερε να είναι ο πιο «σημαντικός άνθρωπος»
Photo:

Η λίστα του περιοδικού TIME με τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή ανέδειξε στη πρώτη θέση τον τραγουδιστή, αφήνοντας πίσω πολιτικούς και ηγέτες.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα το περιοδικό TIME ανακοινώνει τη λίστα με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στο κόσμο.

Χωρισμένη σε κατηγορίες όπως κόσμος, πολιτική, τηλεόραση, μουσική, κινηματογράφος, επιχειρήσεις και τεχνολογία, τέχνη και μόδα, media και αθλητισμός, η λίστα έχει φιλοξενήσει τα πιο γνωστά ονόματα παγκοσμίως – όπως τον Νέλσον Μαντέλα, τον Δαλάι Λάμα, τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, την Aung San Suu Kyi και πολλούς ακόμα.

Φέτος, όμως, στη κορυφή είχαμε μια απρόσμενη εμφάνιση. Στη πρώτη θέση σκαρφάλωσε ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ο 20χρονος τραγουδιστής απασχόλησε τα μέσα αυτή τη χρονιά κυρίως για τις ασχολίες του εκτός δουλειάς. Την εμπλοκή του με ναρκωτικά και τις πολλαπλές συλλήψεις του.

Όλα αυτά, όμως, δε στάθηκαν εμπόδιο και ο Τζάστιν φόρεσε το στέμμα του ανθρώπου που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή, αφήνοντας πίσω ονόματα όπως τον Αιγύπτιο Αντιστράτηγο, Αμπντούλ Φατάχ αλ Σίσι, αλλά και τους συναδέλφους του Μπιγιόνσε και Ριάνα.

Αν και τη τελική λίστα με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της χρονιάς σε όλο τον κόσμο, TIME 100, την επιλέγουν οι συντάκτες, το περιοδικό προτρέπει τους αναγνώστες να συμμετέχουν στην online δημοσκόπηση.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που διαφωνείτε με το αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ψηφίσετε…

Διαβάστε ακόμα:

Πιο δημοφιλής και από τον Ομπάμα ο πάπας στις μηχανές αναζήτησης

To 67o Φεστιβάλ Καννών έρχεται με δεύτερη ελληνική συμμετοχή

Μαθήματα μαγείας από τον Harry Potter