Πόσο κοστίζει να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο;

Πόσο κοστίζει να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο;

Έξι ήπειροι και 31 χώρες στην τιμή των...

Είχατε σκεφτεί ποτέ να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο; Αν ναι, πλέον όχι μόνο θα μπορέσετε αλλά για την ακρίβεια θα… σαλπάρετε.

Το πλοίο θα ξεκινήσει από το Μαϊάμι στις 5 Ιανουαρίου του 2017 και θα επισκεφθεί 6 ηπείρους, 31 χώρες και θα «πιάσει» τουλάχιστον 60 λιμάνια.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν τις κρατήσεις τους για την κρουαζιέρα, με την τιμή να ξεκινάει από τα 54.999 δολάρια. Οι ναύλοι περιλαμβάνουν γεύματα και ενώ οι επιβάτες μπορούν να αναβαθμίσουν το πακέτο και να επιλέξουν κάποιο που τους προσφέρει περιηγήσεις σε μερικές πόλεις. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης σε μεγαλύτερο δωμάτιο στο πλοίο (σχεδόν 90 τμ.) πληρώνοντας 159.999 δολάρια ανά άτομο. Αξίζει να σημειωθεί πως το Seven Seas Navigator έχει 490 άτομα προσωπικό, ενώ το 90% των δωματίων έχουν μπαλκόνι.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και COO της Regent Seven Seas Cruises, Jason Montague, υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η πληρότητα έφτασε το 50% πριν ακόμα ανοίξουν επίσημα οι κρατήσεις.

Η πρώτη «στάση» του ταξιδιού θα είναι στην Καραϊβική και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στην Κεντρική Αμερική, τη Χαβάη , τη Νέα Ζηλανδία και περιοχές της Αυστραλίας. Στην Ασία , οι επιβάτες θα «επισκεφτούν» την Ταϊλάνδη, την Ινδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανάμεσα σε άλλες χώρες . Τέλος, οι Ευρωπαϊκές στάσεις περιλαμβάνουν την Ιταλία, τη Γαλλία , την Ισπανία , την Ελλάδα και το Γιβραλτάρ.