Πού μπορείτε να βρείτε τα ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα

Πού μπορείτε να βρείτε τα ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα

Η επέκταση του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα από Λάρισα και Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με νέα καταστήματα.

Ο πετυχημένος συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα και στην αγορά της Αθήνα. Έτσι μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές γάλακτος, μια καινοτομία την οποία εισήγαγε στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή 4 Μαρτίου το απόγευμα ο συνεταιρισμός ξεκίνησε τη λειτουργία των 10 πρώτων αυτόματων πωλητών σε: Αιγάλεω, Περιστέρι (2 καταστήματα), Πειραιάς, Νίκαια, Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Παγκράτι, Νέο Κόσμο και Αμπελόκηπους.

Αναλυτικά οι διευθύνσεις των Καταστημάτων:

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – Φιλολάου 85 & Ολυμπιάδος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Πανόρμου 29 & Αλφειού

Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Αγκύλης 50 & Ευδόξου

ΓΑΛΑΤΣΙ – Τράλλεων 128 & Παπαφλέσσα 28

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Λεωφ. Πεντέλης 48 & Διογένους 2

Το κατάστημα στο Χαλάνδρι θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

ΝΙΚΑΙΑ – Καραϊσκάκη 6 & Περιστάσεως

ΑΙΓΑΛΕΩ – Δημοκρατίας 69 & Κορυδαλλού

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Τζων Κέννεντυ 146

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Αισώπου 31 & Ορφέως

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Σκουλούδη 34 & Σερφιώτου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ του συνεταιρισμού Αθανάσιος Βακάλης, πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ. Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, ο ΘΕΣγάλα θα διαθέτει πλέον 43 καταστήματα στις τρεις πόλεις (Λάρισα 16, Θεσσαλονίκη 17 και Αθήνα 10), ενώ έχει ως άμεσο στόχο την προοδευτική επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, μέσα στο 2016, τόσο με την αύξηση της γεωγραφικής κάλυψης της Αθήνας όσο και με τη δημιουργία σημείων πώλησης και σε άλλα αστικά κέντρα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ