Οι Power Rangers επιστρέφουν

Οι Power Rangers επιστρέφουν

Οι χρωματιστοί υπερήρωες ακονίζουν τα σπαθιά τους και ετοιμάζονται για τη μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή. 

Οι Power Rangers, οι υπερήρωες των παιδικών μας χρόνων προσγειώνονται ξανά στη μεγάλη οθόνη. Δύο δεκαετίες μετά τη πρώτη τους προβολή στο Fox Kids το 1993 (στην Ελλάδα oι Power Rangers άρχισαν να προβάλλονται από τον ΑΝΤ1) ο κόκκινος, ο πράσινος, ο μπλε, ο ροζ, ο κίτρινος και ο μαύρος Ranger έρχονται με νέες περιπέτειες.

Σύμφωνα με τη σειρά , Power Ranger θεωρείται ένα άτομο, το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα παντοδύναμο υπερήρωα. Ο Ranger φοράει μια στολή μάχης (συνήθως φτιαγμένη από spandex) και ένα κράνος , το οποίο και προστατεύει την μυστική του ταυτότητα. Ένας Ranger διαθέτει μεγάλη σωματική δύναμη και ανθεκτικότητα , αλλά και άλλες δυνάμεις (π.χ. τηλεκίνηση) ανάλογα με τον Ranger αλλά απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για προσωπικό όφελος και να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους στον κόσμο.

Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί δύο ταινίες με θέμα τους Power Rangers . Η Mighty Morphin Power Rangers: The Movie η οποία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1995 και η ταινία Turbo: A Power Rangers Movie, η οποία προβλήθηκε το 1997.

Δεν ήταν, όμως, αρκετές, γι αυτό η εταιρεία παραγωγής Lions Gate – η εταιρεία που κρύβεται πίσω το Twilight και το The Hunger Games, φέρνει κοντά μας τους χρωματιστούς ήρωες.

Αναμείνατε στις οθόνες σας.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ακριβότερες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία

Οι πιο «πολυκατεβασμένες» τηλεοπτικές σειρές

Το Game Boy έγινε 25 και γιορτάζει