Πραγματοποιήθηκε η avant premiere του «Winter’s Tale» από το InStyle.gr

Πραγματοποιήθηκε η avant premiere του «Winter’s Tale» από το InStyle.gr

Οι τυχεροί του διαγωνισμού του InStyle.gr παρακολούθησαν την καταπληκτική ταινία σε Gold Class αίθουσα των Village και κέρδισαν μοναδικά δώρα.

Πραγματοποιήθηκε χθες από το InStyle.gr, σε συνεργασία με τη Village Roadshow, η avant premiere της ταινίας Winter’s Tale (Μια Xειμωνιάτικη Iστορία).

Οι 40 νικητές του διαγωνισμού είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην Gold class αίθουσα των Village Cinema στο «The Mall Athens» ένα παραμύθι βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα του Mark Helprin, το οποίο διαδραματίζεται με φόντο τη Νέα Υόρκη, όχι όμως όπως την ξέρουμε, αλλά σε μια φανταστική της εκδοχή.

Κατά την είσοδό τους, οι νικητές που είχαν κερδίσει δωρεάν εισιτήρια για την ταινία, παρέλαβαν ένα καταπληκτικό δώρο από την εταιρεία ΣΟΣΙΦΑΡ με προϊόντα της σειράς «Perlier».

1/3

Η ταινία Winter’s Tale (Μια Xειμωνιάτικη Iστορία) θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την παραμονή του Αγ. Βαλεντίνου, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, από τη Village Roadshow.

Το InStyle.gr υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες avant-premiere σημαντικών κινηματογραφικών ταινιών. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ακόμη: «Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία» που ταξιδεύει στον χρόνο