Πρεμιέρα για το ψηφιακό αθλητικό στοίχημα στην Ουάσινγκτον ανακοίνωσε η Intralot

Πρεμιέρα για το ψηφιακό αθλητικό στοίχημα στην Ουάσινγκτον ανακοίνωσε η Intralot
Η ιστοσελίδα του GambetDC είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό ήδη από το αρχικό στάδιο λειτουργίας, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android θα είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι δηλώσεις.

Την έναρξη λειτουργίας του ψηφιακού αθλητικού στοιχήματος στην Washington DC ανακοίνωσε η Intralot και η θυγατρική της στις ΗΠΑ, Intralot Inc..

Όπως ανακοινώθηκε, η Intralot, στο πλαίσιο της υπάρχουσας σύμβασης με την DC Lottery, υλοποίησε τη νέα της πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion για να προσφέρει μέσω του GambetDC αθλητικό στοίχημα σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. H Intralot παρέχει στην DC Lottery μια ολοκληρωμένη σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος, όπως οι υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγών, υπηρεσίες μάρκετινγκ και υποστήριξη πελατών.

Η ιστοσελίδα του GambetDC είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό ήδη από το αρχικό στάδιο λειτουργίας, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android θα είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της υλοποίησης, το GambetDC θα είναι διαθέσιμο μέσω των εφαρμογών για iOS και Android συσκευές, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι παίκτες του GambetDC έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων και σε διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού, όπως τα μονά στοιχήματα, στοιχήματα πολλαπλών επιλογών, live στοίχημα και ειδικά στοιχήματα.

Επιπλέον το 2021, η Intralot θα υλοποιήσει τη δυνατότητα αθλητικού στοιχηματισμού μέσα από το δίκτυο σημείων πώλησης της λοταρίας.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την DC Lottery για την εμπιστοσύνη της στη συνεργασία μας», δήλωσε ο Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot. «Η καινοτόμα πλατφόρμα μας ψηφιακού αθλητικού στοιχήματος, Intralot Orion, θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες της Περιφέρειας της Κολούμπια να στοιχηματίζουν με ευκολία οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο επιτρέπεται, προσφέροντας τους μια απαράμιλλη εμπειρία παίκτη. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω συνεργασία μας με την DC Lottery, συνεχίζοντας να παρέχουμε προϊόντα επόμενης γενιάς και προηγμένες υπηρεσίες, που θα βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις της Λοταρίας και θα επιταχύνουν την ανάπτυξη της».