Κυβερνητικός ανασχηματισμός: Στις 18:00 οι ανακοινώσεις – Τα σενάρια για μετακινήσεις και… αποχωρήσεις

Κυβερνητικός ανασχηματισμός: Στις 18:00 οι ανακοινώσεις – Τα σενάρια για μετακινήσεις και… αποχωρήσεις
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις», κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές.

Σε ανασχηματισμό προχωρά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται «για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις».

Όπως αναφέρει το news247, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στον απόηχο και των ζητημάτων οπαδικής βίας, με το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να φέρεται ως πιθανός διάδοχος του Γιάννη Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέση του κ. Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Υγείας θα αναβαθμιστεί η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη, είτε ότι θα μετακινηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στη δεύτερη περίπτωση, για τη θέση του υπουργού Εργασίας ακούγονται τα ονόματα του Τάκη Θεοδωρικάκου και του Θοδωρή Ρουσόπουλου.

Άλλες πληροφορίες του news247 φέρουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δείχνει την έξοδο από την κυβέρνηση στους υπουργούς Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Μετανάστευσης Δημήτρη Καιρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: