Προσωπικά αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ βγαίνουν στο σφυρί

Προσωπικά αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ βγαίνουν στο σφυρί
(FILES) This file photo shows Elvis Presley (L) and Ann Margaret (R) in a scene from the 1964 Hollywood film "Viva Las Vegas". The musical/romance was one of Ann Margaret's early films, before receiving Academy Award nominations for "Carnal Knowledge" and "Tommy". The singer-actor Elvis Presley died 16th August, 1977. EPA PHOTO/HO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοπρατούνται 40 αντικείμενα του βασιλιά της ροκ.

Προσωπικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλή τιμή στη διάρκεια δημοπρασίας αυτή την εβδομάδα.

Τα σχεδόν 40 αντικείμενα του Πρίσλεϊ περιλαμβάνουν ένα μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ, έναν αγαπημένο του χαρτοφύλακα και μια ατζέντα με τον γραφικό του χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να πωληθούν πάνω από 9 χιλιάδες ευρώ.

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα “των πιο στενών του προσώπων”, είπε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS, η Μπριγκίτε Κρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει”, σημείωσε η ίδια.

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1977, είναι έντονο μετά την κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο της προταθείσας για Όσκαρ βιογραφίας “‘Ελβις” και τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Στη δημοπρασία με τίτλο “Αντικείμενα του Χόλιγουντ & της Μουσικής”, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: