Πρόστιμο 500 δολαρίων για τους Αυστραλούς μεγιστάνες «μποξέρ»

Τα μίντια και οι γυναίκες «έφεραν στα χέρια» τους Τζέιμς Πάκερ και Ντέιβιντ Γκίντζελ - Ρεκόρ πωλήσεων για τα τάμπλοιντ του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Έκπληκτοι παρακολούθησαν δεκάδες Αυστραλοί στο κοσμοπολίτικο Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ την περασμένη Κυριακή δύο από τους πιο γνωστούς και πλούσιους συμπατριώτες τους, τους Τζέιμς Πάκερ και Ντέιβιντ Γκίντζελ, να έρχονται στα χέρια. Οι δύο άντρες «τα έσπασαν» μετά το διαζύγιο του Πάκερ από τη σύζυγό του Έρικα, τους οποίους είχε παντρέψει ο Γκίντζελ. Και το γεγονός ότι ο Πάκερ δεν έχασε χρόνο και άρχισε να βγαίνει με την επίσης άρτι διαζευχθείσα Αυστραλή καλλονή Μιράντα Κερ, έριξε περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Ο καβγάς ξέσπασε όταν ο Πάκερ επιστρέφοντας στην Αυστραλία από ταξίδι, διαπίστωσε έκπληκτος ότι έξω από την κατοικία του στο Μπόντι Μπιτς είχε παρκάρει ένα βαν του καναλιού 9, προφανώς για να καταγράψει αποκλειστικά πλάνα από τυχόν συνάντησή του με τη Μιράντα Κερ. Αμέσως έστειλε γραπτό μήνυμα στον κουμπάρο του για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Ο Γκίντζελ, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να συζητήσουν από κοντά το θέμα. Τελικά η συζήτηση δεν διεξήχθη και τόσο πολιτισμένα, αφού οι δύο άντρες βρέθηκαν να κυλιούνται στο έδαφος και να ανταλλάσσουν μπουνιές.

Σήμερα η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε πως τιμωρεί με πρόστιμο 500 δολαρίων τους Πάκερ και Γκίντζελ με πρόστιμο 500 δολαρίων στον καθένα για το περιστατικό. Για τον Πάκερ μάλιστα η τιμωρία ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη. Οι γροθιές που έπαιξε με τον Ντέιβιντ Γκίντζελ μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μην του χορηγηθεί άδεια καζίνου, μιας επένδυσης ύψους 2 δισ. δολαρίων στο Μπαράνγκαρου του Σίδνεϊ.

Μόνος κερδισμένος είναι ο Ρούπερτ Μέρντοχ που έδωσε 250.000 δολάρια, για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών και του σχετικού βίντεο που έδειχναν τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να αποχωρούν από τον καβγά ο ένας με σπασμένο δόντι και ο άλλος με μαυρισμένο μάτι. Οι εφημερίδες του πούλησαν δεκάδες χιλιάδες έξτρα αντίτυπα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Το «δαχτυλίδι» του Ρούπερτ