Η πρώτη «ζωντανή έκθεση» ανθρώπων με τατουάζ

Η πρώτη «ζωντανή έκθεση» ανθρώπων με τατουάζ

Ένα δίδυμο tattoo artists χρησιμοποίησαν ζωντανά εκθέματα για να αναδείξουν την τέχνη της δερματοστιξίας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το ετήσιο London Tattoo Convention. Για τρεις ημέρες 340 από τους καλύτερους «ζωγράφους του δέρματος» πέρασαν από το ανατολικό Λονδίνο με σκοπό να δείξουν την μαεστρία τους μπροστά στο κοινό.

Μεγάλα ονόματα, όπως ο James ( Miami Ink & NY Ink ) , Tim Hendricks ( NY Ink ) και Phil Kyle (London Ink) «χτύπησαν» τα τατουάζ τους μπροστά στους επισκέπτες, ενώ ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό ήταν διαθέσιμο σε κάθε στούντιο.

Η γκαλερί Riflemaker, που εξειδικεύεται στην σύγχρονη τέχνη και έχει κατά καιρούς αναδείξει σημαντικούς καλλιτέχνες, ετοίμασε κάτι πρωτότυπο για το 10ο London Tattoo Convention η γκαλερί του Λονδίνου. Μια ζωντανή… γκαλερί.

Δύο γνωστοί tattoo artists εγκατέστησαν μια ιδιόμορφη ζωντανή έκθεση των έργων τους, τοποθετώντας τους ανθρώπους με τατουάζ γύρω από πίνακες και κορνίζες. Η Ηuman Gallery, την επιμέλεια της οποίας είχε η Cally-Jo Pothecary – διάσημη για τα τατουάζ που έχει χτυπήσει στη Ριάνα και ο ταλαντούχος Lal Hardy με 35η καριέρα στο χώρο της δερματοστιξίας, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού το κοινό μπορούσε να δει από κοντά τις λεπτομέρειες των τατουάζ.

Η Cally-Jo και ο Lal έψαχναν για αρκετούς μήνες τα άτομα με τα καλύτερα τατουάζ στον κόσμο δημιουργώντας έτσι την πρώτη ζωντανή έκθεση!