«Πρωτιά» της ICAP Group στα European Business Awards

«Πρωτιά» της ICAP Group στα European Business Awards

Η εταιρεία ξεχώρισε στην κατηγορία Διεθνούς Ανάπτυξης και τώρα θα διεκδικήσει το European Growth Strategy Award για τη χώρας μας. 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ICAP Group αναδείχτηκε National Champion 2014/15 στα European Business Awards sponsored by RSM, και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year Award».

Η ΙCAP Group, περνώντας πλέον στον 2ο γύρο του μεγάλου αυτού Ευρωπαϊκού διαγωνισμού, θα διεκδικήσει εκπροσωπώντας την Ελλάδα το «European Growth Strategy Award». Θα πρέπει να τονισθεί ότι στο διαγωνισμό έλαβαν φέτος μέρος, 24.000 Ευρωπαϊκές Εταιρείες από 33 χώρες.

Η διάκριση αυτή αφορά στην αναγνώριση της ιδιαίτερης ανάπτυξης των Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ICAP στον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Στη διάρκεια των 18 αυτών μηνών και στα πλαίσια της Στρατηγικής του Ομίλου που με συνέπεια στοχεύει στην επέκταση των δραστηριοτήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη από το 2007, η ICAP Group έχτισε μία δυναμική παρουσία σε 7 χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία και Κύπρο). Επιπρόσθετα, προσφέρει Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Πληροφόρησης από και προς 230 εκατ. εταιρείες σε 238 χώρες, μέσω του Διεθνούς Στρατηγικού Συνεργάτη της, της DUN & ΒRADSTREET (D&B).

Σήμερα οι θυγατρικές στο εξωτερικό της ICAP Group αντιπροσωπεύουν το 17% του Κύκλου Εργασιών του Ομίλου ενώ σημειώνουν συνεχή και σημαντική αύξηση κάθε χρόνο. Οι υπηρεσίες του Ομίλου στο εξωτερικό προσφέρονται από 500 εργαζόμενους, που αντιπροσωπεύουν το 38% του συνολικού Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου.

Κάποιοι εκ των συνδυαστικών παραγόντων που συντέλεσαν στη διάκριση της ΙCAP στη δεύτερη φάση του θεσμού των European Business Awards, αφορούν ενδεικτικά στις Στρατηγικές Συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς (DUN & BRADSTREET, GOOGLE, HUTHWAITE, HOGAN Assessments, NorthgateArinso, κ.α.), στην ICAP Databank η οποία περιλαμβάνει στοιχεία για 3.2 εκατ. επιχειρήσεις της ΝΑ Ευρώπης, στο Πρόγραμμα Trade Exchange το οποίο ο Όμιλος εισήγαγε στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία ως το μοναδικό δίκτυο ανταλλαγής στοιχείων συναλλαγών στη ΝΑ Ευρώπη καθώς και στην επέκταση στην Τουρκία μέσω των υπηρεσιών Διαχείρισης Απαιτήσεων της θυγατρικής ΚΥΚΛΟΣ και πρόσφατα στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και στη Κροατία.

Σημειώνεται ότι η ICAP Group τιμήθηκε και το 2012 από τον διεθνή οργανισμό, με το βραβείο Ruban d’Honneur ως 1 από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη στην κατηγορία Business of the Year (με κύκλο εργασιών από € 26 – 150 εκατ. ευρώ).

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP, πρόσθεσε «Νιώθουμε δικαιωμένοι και πολύ χαρούμενοι με την τιμητική αυτή διάκριση. Η επέκτασή μας στο εξωτερικό αποτελεί σημαντική προτεραιότητα του Ομίλου και είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς. Τα Βαλκάνια είναι η φυσική προέκταση των Ελληνικών εταιρειών και είναι πολύ σημαντικό για μας να μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς πελάτες μας που επεκτείνονται στο εξωτερικό, την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα και σε 7 ακόμη χώρες της περιοχής.»

Διαβάστε ακόμα:

Ίδρυση θυγατρικής στην Τουρκία από την Icap Group