Ρ. Δούρου: «Να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά»

Ρ. Δούρου: «Να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά»
Η εκ νέου υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλάει στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού της “Δύναμη Ζωής”, διεκδικώντας και πάλι την πλειοψηφία στην Περιφέρεια Αττικής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δηλώσεις της περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, μετά την πρόκριση της για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών για την Αττική.

«Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας. Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας», τόνισε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά την πρόκριση της για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών για την Αττική, προσθέτοντας : «Θα δώσουμε τη μάχη για να μην πάρουν τα ηνία των ζωών μας όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας και θέλουν σήμερα να παρουσιάζονται ως σωτήρες». Γι’ αυτό όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Γιατί θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Αττικής. Γι’ αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια, να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά».

Η Ρένα Δούρου έκλεισε απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες της Αττικής «να δώσουμε μαζί τη μάχη για να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει για την Αττική της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της προόδου».

Την άλλη Κυριακή, υπογράμμισε « πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή!».

Δείτε επίσης: Η ΝΔ κερδίζει 4 περιφέρειες από την πρώτη Κυριακή – Προηγείται σε 51 από τις 59 περιφέρειες