Realizing Your Power: Στις 14 Απριλίου έρχεται το Μost Powerful Women Summit!

Realizing Your Power: Στις 14 Απριλίου έρχεται το Μost Powerful Women Summit!
Ελάτε να μοιραστούμε όλοι μαζί τις εμπειρίες, τη γνώση και τα εργαλεία, που απαιτούν οι καιροί και να γίνουμε «καταλύτες» για επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα.

REALIZING YOUR POWER

Στις 31 Μαρτίου το Most Powerful Women Summit επιστρέφει δυναμικά, live, με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη. Οι Πιο Ισχυρές Γυναίκες  στις Επιχειρήσεις, μαζί με επιλεγμένους εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς, την επιχειρηματική κοινότητα, την πολιτική, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, φιλοδοξούν να εμπνεύσουν με παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές και φωτίζουν τον δρόμο που οδηγεί το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. 

Τώρα πια ξέρουμε ότι τα συστατικά της επιτυχίας και το ταλέντο βρίσκονται στην ποικιλομορφία και στην ιδιαιτερότητα των ατομικών χαρακτηριστικών, εμπειριών και προοπτικών που οδηγούν σε έναν κόσμο με δημοκρατία, ηθική, ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα. 

Οι Πιο Ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις το αποδεικνύουν. Δραστηριοποιούνται σε θέσεις – κλειδιά, εκπροσωπούν σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, δρουν με συνέπεια και συνέχεια, ξεχωρίζουν με τη δουλειά και τα επιτεύγματά τους, τις ιδέες και τις αποφάσεις τους. Διαθέτουν δυνατά βιογραφικά, εταιρική και κοινωνική επιρροή, είναι εξωστρεφείς, καινοτομούν και διακρίνονται.  

Ελάτε να μοιραστούμε όλοι μαζί τις εμπειρίες, τη γνώση και τα εργαλεία, που απαιτούν οι καιροί και να γίνουμε «καταλύτες» για επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα.

Το 2022 το MPW Summit εστιάζει στους παρακάτω άξονες:

  1. What it takes to be in charge: Η ηγεσία και οι γυναίκες σε ανώτατες διοικητικές θέσεις.
  2. Connected: Πώς διαμορφώνεται μία ανοιχτή ψηφιακή κοινωνία, που θα μας χωράει όλους
  3. Empower women to foster economy: Ισχυρή γυναικεία επιχειρηματικότητα σημαίνει μια πιο δυναμική και εξωστρεφή ελληνική οικονομία, με απτά οφέλη για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας.
  4. Women Empowerment:Η κατάρτιση και η εκπαίδευση των γυναικών, η κατάργηση των έμφυλων διακρίσεων, η ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή, η μάχη ενάντια στα στερεότυπα και οι δραστικές πολιτικές προς την κατεύθυνση της χρηματοδότησης των γυναικών επιχειρηματιών.
  5. A crisis is a terrible thing to waste: Τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία στην αγορά εργασίας και οι ευκαιρίες που προκύπτουν με άξονες την ενσυναίσθηση, τη ποικιλομορφία, τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Δείτε αναλυτικά τις βασικές θεματικές του φετινού συνεδρίου ΕΔΩ