Ρεκόρ στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών – Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Ρεκόρ στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών – Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Σύμφωνα με τα δεδομένα της travelplanet24, οι κρατήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατά τον Ιούνιο- Αύγουστο 2016,  παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 50%.

Αξιοσημείωτη άνοδο στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σημείωσε η travelplanet24 και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016!

Σύμφωνα με τα δεδομένα της travelplanet24, οι κρατήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια την καλοκαιρινή περίοδο, Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος 2016,  παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 50%. Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2016 σημειώθηκε ρεκόρ κρατήσεων με περισσότερες από 600 κρατήσεις μέσα σε μια μέρα, στην Ελλάδα.

Οι Κυκλάδες παραμένουν από τις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων, καθώς το 2016 επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τη Μύκονο, την Πάρο, την Τήνο, τη Νάξο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη.

Ακόμη, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τριπλασιάστηκαν οι ακτοπλοϊκές κρατήσεις μέσα από το mobile site και την iOS εφαρμογή της travelplanet24, δείγμα πως οι Έλληνες ταξιδιώτες γίνονται όλο και πιο εξοικειωμένοι με τη χρήση φορητών συσκευών για τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους.

Καλοκαιρινός διαγωνισμός travelplanet24

Η travelplanet24 φέτος το καλοκαίρι, για να ευχαριστήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες, διοργανώνει έναν SUPER διαγωνισμό με την ονομασία “Διάλεξε καλοκαίρι!” Ο διαγωνισμός διεξάγεται από 11 έως 15 Ιουλίου 2016 μέσα από την σελίδα της travelplanet24 στο Facebook. Κάθε μέρα, παρουσιάζονται αντιθετικές καταστάσεις του καλοκαιριού και ο χρήστης καλείται να επιλέξει ποια ομάδα τον εκφράζει περισσότερο, το #teamKOΝΤA ή το #teamΜΑΚΡΙΑ; Έπειτα από κλήρωση, εάν ο νικητής έχει επιλέξει το #teamKOΝΤA θα κερδίζει ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας 100€, ενώ εάν έχει επιλέξει το #teamΜΑΚΡΙΑ θα κερδίζει αεροπορικά εισιτήρια αξίας 100€! Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ..! Ο κάθε νικητής, θα κερδίζει επίσης και μια βαλίτσα Eastpak για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις, είτε ταξιδέψει κοντά.. είτε μακριά!