Σαμαράς: Καλώ τον κύριο Τσίπρα να ακυρώσει το δημοψήφισμα-παρωδία

Σαμαράς: Καλώ τον κύριο Τσίπρα να ακυρώσει το δημοψήφισμα-παρωδία
Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò Áíôþíçò ÓáìáñÜò åéóÝñ÷åôáé óôï Ðñïåäñéêü ÌÝãáñï ãéá ôçí óõíÜíôçóç ðïõ åß÷å ìå ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò Ðñïêüðç Ðáõëüðïõëï (äåí åéêïíßæåôáé), ÊõñéáêÞ 28 Éïõíßïõ 2015. Ç óõíÜíôçóç Ýãéíå ìåôÜ ôéò ôåëåõôáßåò åîåëßîåéò, ìå ôçí áðüöáóç ãéá äçìïøÞöéóìá êáé ôéò åîåëßîåéò óôï Eurogroup. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού.

«Καλώ τον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος. Καλώ και τον κ. Τσίπρα να ακυρώσει αμέσως το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα – παρωδία», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τις τράπεζες και την κίνηση κεφαλαίων.

«Γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών. Η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ», συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η Ελπίδα στους Έλληνες», κατέληξε.