Samsung: Πώς θα μάθετε ποια παλαιότερα μοντέλα smart TV θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Netflix

Samsung: Πώς θα μάθετε ποια παλαιότερα μοντέλα smart TV θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Netflix
A woman walks past Samsung Electronics Co. signage outside the company's Seocho office building in Seoul, South Korea, on Friday, Feb. 17, 2017. Samsung Group's Jay Y. Lee was formally arrested on allegations of bribery, perjury and embezzlement, an extraordinary step that jeopardizes the executive's ascent to the top role at the world's biggest smartphone maker. Photographer: SeongJoon Cho/Bloomberg via Getty Images Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν από 1η Δεκεμβρίου.

Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τεχνολογική εταιρεία.

Όπως εξηγεί η Samsung, οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Καταλήγοντας, η Samsung παραθέτει τη λίστα λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix η οποία μπορεί να βρεθεί στη διεύθυνση: netflix.com/compatibledevices.