SaneBox: Η εφαρμογή που θα βάλει σε «τάξη» τα email σας

SaneBox: Η εφαρμογή που θα βάλει σε «τάξη» τα email σας

Με ένα κλικ έχετε στην οθόνη σας έναν γρήγορο διαχωρισμό των σημαντικών και μη μηνυμάτων. 

Your mailbox is almost full. Ποιος δεν έχει λάβει αυτό το μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείου. Για τους περισσότερους επαγγελματίες, ο λογαριασμός του email τους είναι ο μοναδικός τους φίλος κατά τη διάρκεια του οχταώρου, ο μοναδικός «φίλος» με τον οποίο τα «λένε» όλη μέρα.

Πόσα σημαντικά είναι, όμως, όλα όσα λένε; Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Τα μηνύματα μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες: Important urgent, Important non-urgent, Unimportant και Junk. Δυστυχώς ο λογαριασμός δε μπορεί από «μόνος» του να διαχωρίσει τα σημαντικά μηνύματα από τα μη σημαντικά, και έτσι όλα μαζεύονται στα εισερχόμενα.

Μια έρευνα έδειξε μάλιστα πως ένα εργαζόμενος ξοδεύει περίπου το 28% του χρόνου του στο να ανοίγει και να ξεχωρίζει emails, 58% από τα οποία πρόκειται για ασήμαντα.

Το SaneBox σας δίνει τη λύση. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να διαχωρίσει για εσάς τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και να τα κατηγοριοποιήσει ανάλογα με λίστες και κριτήρια που εσείς έχετε θέσει. Η πλατφόρμα «διαβάζει» τη σχέση που έχετε με τους άλλους, έτσι αν ανταλλάζετε συχνά μηνύματα με κάποιον, τα μηνύματα αυτού πηγαίνουν πρώτα στη λίστα.

Οι υπόλοιπες λειτουργίες του, όπως το snooze, οι υπενθυμίσεις ακόμα και η αλλαγή κατάστασης ενός email θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη και κυρίως… γρήγορη.

Διαβάστε ακόμα:

«Τέλος εποχής» για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook

Σαρωτικές αλλαγές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Οκτώ tips που θα θωρακίσουν τα password σας