Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Φώφη Γεννηματά

Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Φώφη Γεννηματά
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) υποδέχεται την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Βουλή, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των κατ' ιδίαν συναντήσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις επαφές και τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από πολυεπίπεδες εξελίξεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο διεύρυνσης της ατζέντας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Είχα προτείνει πριν φύγεις εθνική γραμμή. Δεν το ήθελες. Καλή η ενημέρωση αλλά επιμένω στο Συμβούλιο Αρχηγών», δήλωσε μπροστά στις κάμερες απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.

Με φιλοφρονήσεις και αιχμές ξεκίνησε λίγο μετά τη μία η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Ο πρωθυπουργός, που δεν έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, δέχθηκε αμέσως μετά στο γραφείο του στη Βουλή, την κ. Γεννηματά, σχολιάζοντας ότι τη βλέπει καλά σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντησή τους που ήταν καταβεβλημένη.

«Από τα βουνά, στα βαθιά», σχολίασε από την πλευρά της η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, που παραδέχθηκε ότι ήταν αναζωογονητική η απόδρασή του αν και σύντομη. «Στα βαθιά τώρα», επανήλθε η κ. Γεννηματά. «Είχα προτείνει πριν φύγεις εθνική γραμμή. Δεν το ήθελες. Καλή η ενημέρωση αλλά επιμένω στο Συμβούλιο Αρχηγών». Η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν άμεση: «Η εθνική γραμμή είναι δεδομένη. Νομίζω ότι με την ολοκλήρωση της συνάντησης θα το διαπιστώσεις».

«Μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή», επανήλθε η κ. Γεννηματά και οι πόρτες έκλεισαν για τους δημοσιογράφους.

Δείτε ακόμη: Τι θα συζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγούς