Σε ιστορικό υψηλό η μετοχή της Adobe

Σε ιστορικό υψηλό η μετοχή της Adobe

Η Adobe Systems γνωστοποίησε πως τα αποτελέσματά της ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών με έσοδα-ρεκόρ κατά το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους.

Η Adobe Systems γνωστοποίησε πως τα αποτελέσματά της ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών με έσοδα-ρεκόρ κατά το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους. Μετά την ανακοίνωση, η τιμή μετοχής της εταιρίας λογισμικού άγγιξε ιστορικό υψηλό.

Η εταιρεία εμφάνισε καθαρά κέρδη 374,4 εκατ. δολαρίων ή 75 cents ανά μετοχή. Οι πωλήσεις της διαμορφώθηκαν σε 1,77 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το MarketWatch.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η Adobe είχε κέρδη τριμήνου 1,02 δολαρίου ανά μετοχή. Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη 95 cents από πωλήσεις 1,73 δισ. δολαρίων.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα, η μετοχή της εταιρίας λογισμικού ξεπέρασε τα 146 δολάρια μετά τη διαπραγμάτευση, αφού έκλεισε με άνοδο 0,4% στα 140,91 δολάρια. Η Adobe δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ πάνω από τα 144,34 δολάρια, ενώ παγίωσε ρεκόρ κλεισίματος στα 143,62 δολάρια στις 7 Ιουνίου.