Σερένα Ουίλιαμς: Θέλω οι γυναίκες κάθε γενιάς να προχωρούν μπροστά

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρωταθλήτρια του τένις εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του brand Stuart Weitzman υποδημάτων για το 2020, η οποία προβάλλει τις γυναίκες ως πυλώνες ελπίδας και αισιοδοξίας για τις κοινότητές τους.

Η Σερένα Ουίλιαμς είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του Stuart Weitzman.

Η πρωταθλήτρια του τένις εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του brand υποδημάτων για το 2020, η οποία προβάλλει τις γυναίκες ως πυλώνες ελπίδας και αισιοδοξίας για τις κοινότητές τους.

Στην καμπάνια η Σερένα Ουίλιαμς εμφανίζεται σε ένα βάθρο να ορθώνει το ανάστημά της και να αποπνέει δυναμικότητα.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε στην ελπίδα και να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλω οι γυναίκες κάθε γενιάς να εμπνέονται να προχωρούν, ένα βήμα τη φορά» δήλωσε η Σερένα Ουίλιαμς, η οποία είναι επίσης μητέρα μιας κόρης δύο ετών, της Αλέξις Ολύμπια.

Η εκστρατεία αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Weitzman με τη Vital Voices Global Partnership, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που συνεργάζεται με γυναίκες με ηγετικό ρόλο στους τομείς της οικονομικής ενδυνάμωσης, της συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μαζί με την Σερένα Ουίλιαμς, το brand επέλεξε δύο γυναίκες ηγέτιδες και τις οργανώσεις τους που εστιάζουν στην εμψύχωση έγχρωμων γυναικών που προσφέρθηκαν να υποστηρίξουν ευάλωτες κοινότητες εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Είναι η Sage Ke’alohilani Quiamno από τη Χαβάη, συνιδρύτρια του Future for Us, πλατφόρμας αφιερωμένης στην προώθηση της απασχόλησης των έγχρωμων γυναικών και η Ashlee Wisdom, ιδρύτρια του Health in Her Hue, πλατφόρμας που συνδέει τις έγχρωμες γυναίκες με παρόχους υπηρεσιών υγείας.

 

View this post on Instagram

 

Stand tall. @serenawilliams wears the ultimate power pump in our new 2020 Campaign. #SerenaWilliams #ANNY #StuartWeitzman

A post shared by STUART WEITZMAN (@stuartweitzman) on

Η Σερένα Ουίλιαμς φωτογραφήθηκε για την ασπρόμαυρη διαφημιστική καμπάνια από τον Ethan James Green στο Παλμ Μπιτς.

 

View this post on Instagram

 

How are you stepping up? @SerenaWilliams wears our signature sculptural #ANNY pumps in our new campaign. #SWWomen #StuartWeitzman

A post shared by STUART WEITZMAN (@stuartweitzman) on