Σεξ στο… κουτί!

Σεξ στο… κουτί!

Η αμφιλεγόμενη σεξουαλική... εκστρατεία του Channel 4 «μεταναστεύει» και στις ΗΠΑ. 

Το σεξ πούλαγε, πουλά και πάντα θα πουλάει. Πόσο μάλλον όταν είναι η κεντρική ιδέα σε μία εξαιρετικά αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή, που θεωρητικά στοχεύει στο να κάνει υγιέστερη τη σεξουαλική ζωή μας…

Έτσι λοιπόν ισχύει και με το εξωφρενικό σε σύλληψη «Sex Box», που άρχισε να προβάλλεται στο βρετανικό κανάλι Channel 4 τον περασμένο Οκτώβριο και κάνει ακριβώς αυτό που λέει!

Βάζει τους εθελοντές συμμετέχοντες -όλοι τους ζευγάρια, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και ηλικίας- να κάνουν κατά μόνας σεξ, εν ώρα εκπομπής! Στο στούντιο! Μέσα σε ένα κουτί ειδικά κατασκευασμένο για την περίσταση: με καλή ηχομόνωση και μηδενική ορατότητα για τους έξω…

Κι όταν μετά από μισή ώρα ολοκληρώσουν με το καλό τα… περαιτέρω, τότε βγαίνουν ντυμένοι από το κουτί και μιλούν ανοιχτά με ειδικούς, που τους περιμένουν στο πλατό, για τη μοναδική αυτή εμπειρία!

Διαβάστε ακόμη: Τι κάνει εθιστικές τις τηλεοπτικές σειρές;

Στόχος, σύμφωνα με το κανάλι, είναι να μιλήσουν οι άνθρωποι ανοιχτά για το σεξ και τον ρόλο που παίζει στις σχέσεις τους, βγάζονας το συναίσθημα ατόφιο μετά την ερωτική πράξη. Με την ευκαιρία ΚΑΙ σε πανεθνική τηλεοπτική μετάδοση, για το μοιραστούν και με τους άλλους…

Το ανατρεπτικό και κατά πάρα πολλούς κακόγουστο αυτό εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο εκστρατείας του Channel 4 για «Πραγματικό Σεξ». Έτσι τιτλοφόρησε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν του, φορτώνοντάς την με παραγωγές που προσπαθούν να εκαιδεύσουν τους τηλεθεατές -κυρίως τους νεαρούς ενήλικες- στο να ξεχωρίζουν το αληθινό sex από την πορνογραφία. Πώς με λίγα λόγια δεν θα παγιδεύονται συναισθηματικά από τα τηλεοπτικά τους ερεθίσματα, βάζοντας τον εαυτό τους στον ρόλο του πορνοστάρ στην πραγματική ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Οι πιο «πολυκατεβασμένες» τηλεοπτικές σειρές

Αν και οι κριτικές δεν ήταν διθυραμβικές -«οι συνεντεύξεις μετά το σεξ έκαναν τις δηλώσεις προπονητών μετά τα ποδοσφαιρικά ματς να φαντάζουν συναρπαστικές», σχολίασε καυστικά η Guardian– η ιδέα φαίνεται ότι καλάρεσε σε παραγωγούς στις ΗΠΑ.

Ήδη, η εταιρία Relativity -παραγωγός, μεταξύ άλλων, του «Catfish» στο MTV- αγόρασε τα δικαιώματα από το Channel 4 και οι φήμες τώρα οργιάζουν ότι σύντομα το Sex Box θα αρχίσει να προβάλεται και στις τηλεοπτικές συχνότητες των ΗΠΑ.

Σιγά την αλλαγή, σχολίασαν ορισμένα ΜΜΕ! Ούτως ή άλλως, ο κόσμος αποκαλεί εδώ και καιρό την αμερικανική τηλεόραση «Κουτί του σέξ». Υπάρχει πάντως κάτι θα μπορούσε εν προκειμένω να εξιτάρει, ανέφερε σχολίασε κάποιος σαρκαστικά στα social media: το… Celebrity Sex Box!

Διαβάστε ακόμη: Οι κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του 2013