Συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο Καλλιμάρμαρο

Συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο Καλλιμάρμαρο
'Yes' supporter wave Greek flags during a pro-Euro rally at the Panathenean stadium in Athens, Greece, July 3, 2015. An opinion poll on Greece's bailout referendum published on Friday pointed to a slight lead for the Yes vote, on 44.8 percent, against 43.4 percent for the No vote that the leftwing government backs. REUTERS/Marko Djurica - RTX1IXNT

Προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών και του πολιτισμού θα απευθύνουν το μήνυμά τους στους συγκεντρωμένους.

Η τελευταία συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο.

«Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ναι».

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα μιλήσουν προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και επιστημών αλλά και της αυτοδιοίκησης.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου «καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει:

“Ονειρευόμαστε μια χώρα δημιουργική, παραγωγική, δυναμική και αξιοπρεπή, μια χώρα ανοιχτή και ελεύθερη. Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ.”