«Σήκωσε» όλα τα Ermis η Coca-Cola Τρία Έψιλον

«Σήκωσε» όλα τα Ermis η  Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δέκα συνολικά βραβεία για τα brands της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Μία ιδιαίτερα σημαντική βραδιά για τα brands της Coca-Cola Τρία Έψιλον ήταν η φετινή απονομή των Ermis Awards, στα οποία η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες και τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας της χρονιάς που πέρασε. Οι ομάδες του Cutty Sark, της Amita Motion και του Famous Grouse παρέλαβαν με τους συνεργάτες τους συνολικά 10 βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες, ξεχωρίζοντας για τις καινοτόμες και δημιουργικές τους ενέργειες.

Η ομάδα του Cutty Sark μαζί με την 4WiseMonkeys, παρέλαβαν 8 βραβεία για το «Urbanadventures.gr by Cutty Sark» και φυσικά για το hashtag #cuttypaizei!

Συγκεκριμένα έλαβαν: GOLD βραβείο στην κατηγορία Web Campaign – Food & Drinks για τη συνολική καμπάνια του Urbanadventures.gr, 4 SILVER βραβεία στις κατηγορίες Influencer Outreach Program, Integrated Multi-Platform Campaign, Εναλλακτικά Μέσα, και Video Programme / Webisodes / Online Series, καθώς και 3 BRONZE βραβεία στις κατηγορίες Campaign Sites, User Generated Content και στην κατηγορία Live Experience για τα Urban Adventures Tours!

Ένα ΒRΟΝΖΕ βραβείο κατέκτησε και η ομάδα του Famous Grouse μαζί με την 4WiseMonkeys, που ξεχώρισαν με την ενέργεια ‘ΠΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ’ στην 2κατηγορία Προσαρμογή / Εξέλιξη Διεθνούς Concept.

Τέλος η Amita Motion, παρέλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία «Social Media», μαζί με την εταιρεία Initiative για το λανσάρισμα Live Streaming διάρκειας 5 ωρών που κάλυψε ολόκληρη τη συναυλία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες fans να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή!

Με ισχυρή παρουσία και ιδιαίτερες ιδέες και καμπάνιες, τα brands της Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη συμβολή των συνεργατών τους, ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση τους με το ελληνικό κοινό και ξεχωρίζουν σε σημαντικές διοργανώσεις.