Συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ- Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ- Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούν συλλαλητήριο ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την εταιρεία. Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η πορεία των εργαζομένων από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα.

Νωρίτερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που δίνουν σήμερα μια μαζική μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας».

«Η ΛΑΡΚΟ, αυτή η ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να είναι κοινωνική περιουσία, να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, ενταγμένη σε ένα κεντρικό επιστημονικό σχέδιο, με την εργατική τάξη, το λαό, στην εξουσία και στον πραγματικό έλεγχο και αυτής της επιχείρησης. Διότι μόνο έτσι μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες που έχει η πατρίδα μας, να υπάρξει πραγματική ευημερία για τον ελληνικό λαό» κατέληξε στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

Αυτή την ώρα έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς:

– Λ. Βασ. Αμαλίας από την οδό Διάκου

-Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς Οδού το ρεύμα προς Ομόνοια

-Αθηνάς από το ύψος της Σοφοκλέους το ρεύμα προς Ομόνοια.